Odoi maakte Club Brugge-fans kwaad: Ik wilde niemand kwetsen

Odoi maakte Club Brugge-fans kwaad: "Ik wilde niemand kwetsen"

21-04-2022 12:16 Laatste update: 12:16
7

De transfer van Denis Odoi deed afgelopen winter veel stof opwaaien bij Club Brugge. Odoi was door bepaalde uitspraken uit het verleden niet populair bij de aanhang van Club, maar heeft nu vrede gesloten. 

"Ik wilde niemand kwetsen, maar toen we met Anderlecht na een moeizame match op Club kampioen speelden, vond ik het grappig om No Sweat, No Glory te zeggen. Ik had gehoopt dat het niet zou opgerakeld worden. Wishful thinking . Kreeg ik plots links toegestuurd van allerlei mensen. Of werd mijn vrouw erop aangesproken. Verschrikkelijk", zucht Odoi bij Gazet Van Antwerpen.

Odoi heeft het duidelijk moeilijk met die aandacht. "Dat is wat ik haat nu ik terug in België ben. In Engeland interesseren media zich niet in mij en ben ik op mijn gemak. Nu zit ik bij de grootste club van het land en gaan mensen me na dit interview misschien weer twintig links doorsturen. Hoeft niet. Ik verdedig nu blauw-zwart en daarin geef ik me even hard als in een andere kleur."

Op het veld valt er alvast niets aan te merken op Odoi. De voormalige Rode Duivel heeft in een mum van tijd een basisplaats veroverd onder coach Alfred Schreuder.