Denswil kan geschiedenis schrijven: Eerste landstitel in 38 jaar

Denswil kan geschiedenis schrijven: "Eerste landstitel in 38 jaar"

21-04-2022 11:44
1

Stefano Denswil maakte vorig seizoen geen geslaagde comeback bij Club Brugge. In Turkije heeft de Nederlander wel weer het voetbalgeluk gevonden. Meer nog: hij lijkt met Trabzonspor op weg naar de eerste landstitel in 38 (!) jaar.

"Ik kijk er naar uit om echt geschiedenis te schrijven met Trabzonspor", aldus Denswil bij Het Belang Van Limburg"Ik heb in België al meegemaakt wat het losmaakte, toen Club Brugge na elf jaar weer kampioen werd. Dat zal overtroffen worden bij de eerste titel na 38 jaar van Trabzonspor. We kunnen de club, de stad en de mensen van Trabzon iets heel moois schenken."

Denswil is wel nog steeds eigendom van Bologna in de Serie A. "Op dit moment ben ik nog niet bezig met mijn toekomst. Als ik hier zou kunnen blijven, dan zou ik met Trabzonspor volgend seizoen waarschijnlijk Champions League kunnen spelen. Het zou heel mooi zijn om weer op het allerhoogste podium te kunnen spelen, maar zo ver kan ik nu nog niet kijken."

Denswil werd in Nederland al twee keer kampioen met Ajax. In België trok hij drie keer aan het langste eind met Club Brugge. Trabzonspor heeft met nog vijf wedstrijden te gaan maar liefst elf punten voorsprong op Fenerbahçe, de nummer twee in het klassement. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie