'Zulte Waregem toont interesse in doelman uit de Franse Ligue 1'

'Zulte Waregem toont interesse in doelman uit de Franse Ligue 1'

20-04-2022 10:02
3

Clermont Foot doelman Arthur Desmas wordt nauwlettend in de gaten gehouden door SV Zulte Waregem. Zulte zou de onderhandelingen snel willen starten met het oog op een drukke transferperiode in de zomer. Dat lezen we in L’Equipe

Waregem slikte 69 doelpunten in 34 wedstrijden, een statistiek die ze volgend seizoen niet opnieuw willen zien. Desmas zou de grote favoriet zijn om de club daarbij te helpen. Na 65 Ligue 2-optredens en 15 Ligue 1-optredens dit seizoen, zou Desmas volgend seizoen een nieuwe ervaring in het buitenland kunnen opdoen. De 28-jarige doelman van Clermont is het doelwit van Zulte Waregem.

Zulte heeft een moeilijk seizoen achter de rug, met een zestiende plaats in het reguliere seizoen. Om de bladzijde om te slaan, is de club al bezig met de samenstelling van de ploeg voor volgend seizoen. Met de aanwerving van een doelman in het achterhoofd. En Desmas staat bovenaan hun shortlist. De Belgische club zou snel onderhandelingen willen starten met Desmas, die nog tot 2023 onder contract staat.

In zijn eerste seizoen in de Franse hoogste klasse, moest Desmas het uitvechten met Ouparine Djoco. Hij stond in de basis van de eerste speeldag tot en met de dertiende en vervolgens kreeg Djoco de voorkeur. Desmas stond de laatste twee wedstrijden weer aan de aftrap bij Clermont.