UPDATE: 'Arsenal legt nu ook bod neer in Lille voor ontplofte Zhegrova (ex-Genk)'

UPDATE: 'Arsenal legt nu ook bod neer in Lille voor ontplofte Zhegrova (ex-Genk)'

19-04-2022 22:20 Laatste update: 08-07-2022 09:47

Arsenal wil 11 miljoen pond neertellen voor Edon Zhegrova, zo meldde Sky Sports. De rechtsbuiten van Lille OSC kwam in het verleden uit voor Sint-Truiden VV en KRC Genk en doet het dit seizoen goed in de Ligue 1.

In de zomer van 2017 verruilde Zhegrova nog de beloften van STVV voor de A-ploeg van KRC Genk. Daar kwam de Kosovaarse Duitser 27 keer in actie in alle competities.

Zhegrova maakte afgelopen winter de overstap van het Zwitserse FC Basel naar Lille OSC waar hij ploegmaat werd van belofte Rode Duivel Amadou Onana. Zhegrova kwam in zeven competitiewedstrijden tot twee goals en een assist.

Update 8/7: Na enkele tegenslagen, zoals het mislopen van Raphinha (Leeds United), heeft Arsenal FC besloten om een officieel bod uit te brengen op Zhegrova, weet The Sun. Hoeveel dat precies bedraagt, is niet duidelijk, maar het zou in ieder geval lager liggen dan wat The Gunners over hadden voor Raphinha. De Britse tabloid omschrijft Zhegrova als 'de nieuwe Eden Hazard'. Met amper dertien competitietreffers op zijn conto in zijn gehele loopbaan zou een overstap naar Arsenal alvast een straffe stunt zijn van de voormalige Genkenaar.