Romano: Spurs denkt aan Eriksen-terugkeer, eerst gesprek met Brentford

Romano: Spurs denkt aan Eriksen-terugkeer, eerst gesprek met Brentford

19-04-2022 21:00

Tottenham Hotspur denkt erover na om Christian Eriksen na dit seizoen terug te halen naar Noord-Londen. De club is onder de indruk geraakt van de Deen, die na zijn hartstilstand op het EK helemaal hersteld is en furore maakt bij Brentford.

Transferexpert Fabrizio Romano weet dat Spurs interesse heeft. Tottenham heeft zich echter nog niet gemeld bij de entourage van Eriksen, die na dit seizoen uit zijn contract loopt bij Brentford. Een langer verblijft is ook niet uitgesloten: de zaakwaarnemer van de middenvelder richting het einde van dit seizoen in gesprek met de clubleiding van The Bees.

Eriksen wil uit respect voor Brentford eerst het gesprek aangaan met zijn huidige club, die hem de kans bood om na zijn hartstilstand weer in de Premier League te voetballen. In zes Premier League-optredens voor Brentford kwam Eriksen vooralsnog tot één doelpunt en twee assists. Voor de nationale ploeg wist hij de weg naar doel te vinden tijdens zijn rentree, tegen het Nederlands elftal. In in de volgende wedstrijd van Denemarken tegen Servië scoorde Eriksen ook.