Meijer over Club Brugge: “Voelt als een kans uit de duizenden

Meijer over Club Brugge: “Voelt als een kans uit de duizenden"

19-04-2022 18:06 Laatste update: 18:37
10

Club Brugge kondigde dinsdag de komst van Bjorn Meijer aan. Wie daar heel blij mee is? Meijer zelf. De linksback van FC Groningen is maar wat gelukkig dat hij volgend seizoen voor Club Brugge mag spelen.

Voor Meijer gaat het snel. Bij Groningen is hij nog maar amper zes maanden een basisspeler, maar in die korte tijd kon hij Club Brugge wel overtuigen. "Dit is wat ik heel graag wilde. Het voelt voor mij op dit moment als een kans uit duizenden, hetgeen ik een half jaar geleden nooit had kunnen bedenken", aldus Meijer op de website van FC Groningen.

De transfer is al rond voor het einde van dit seizoen. "Ik ben de clubs dan ook heel dankbaar dat ze op deze wijze mijn aanstaande overgang hebben rondgemaakt. Het geeft mij nu de mogelijkheid me volledig te focussen op het restant van dit seizoen. Ik zal er met het team alles aan doen om mijn jarenlange periode bij FC Groningen op een goede en mooie manier af te sluiten."

Of de Nederlander volgend seizoen bij Club Brugge ook onder een landgenoot gaat trainen, is sinds het nieuws van dinsdag nog niet duidelijk. Alfred Schreuder is immers in beeld bij Ajax om Erik Ten Hag op te volgen als trainer.