Na overlijden van tweelingbroer toont Ronaldo eerste foto van diens zusje

Na overlijden van tweelingbroer toont Ronaldo eerste foto van diens zusje

18 april - 21:00 Laatste update: 18 april - 21:00
4

Een groot verlies voor Cristiano Ronaldo. Zijn vrouw Georgina Rodríguez was zwanger van een tweeling, maar één van de twee kindjes - het jongetje - is overleden. Dat trieste nieuws maakt de Portugese ster maandagavond bekend.

In oktober kondigde het koppel aan dat Georgina opnieuw in verwachting was, dit keer van een tweeling. Alleen het meisje is gezond ter wereld gekomen. 'Met het diepste verdriet moeten wij het overlijden van onze zoon aankondigen. Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons meisje, geeft ons wat kracht om dit moment met wat hoop en geluk te beleven', schrijft Ronaldo op Twitter. 'We willen graag de dokters en zusters bedanken voor al hun hulp en steun. We zijn kapot van dit verlies en vragen om privacy in deze moeilijke tijd. Baby, je bent onze engel en we zullen altijd van je houden.'

De aanvaller van Manchester United had al vier kinderen. Cristiano junior is de oudste. In 2017 volgde al een tweeling, die hij kreeg via een Amerikaanse draagmoeder. Later dat jaar beviel ook Rodríguez van een dochter.

Update: Cristiano Ronaldo heeft na het tragische verlies van zijn zoontje een eerste foto online gezet van diens tweelingszus. 'Home sweet home. Gio en onze kleine meid zijn eindelijk samen met ons', schrijft Ronaldo op Instagram.

Daarna dankt de Portugees iedereen voor de steun van de afgelopen dagen. 'We willen iedereen bedanken voor alle lieve woorden en gebaren. Voor ons is jullie steun heel belangrijk. We voelden allemaal de liefde en het respect voor ons gezin. Nu is de tijd aangebroken om dankbaar te zijn voor het leven dat we net in deze wereld hebben verwelkomd.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie