Trossard: Ik ben gelukkig in Brighton, en zal graag luisteren naar de club

Trossard: "Ik ben gelukkig in Brighton, en zal graag luisteren naar de club"

18-04-2022 10:34
1

Rode Duivel Leandro Trossard van heeft nog maar zo'n vijftien maanden te gaan op zijn huidige contract, maar hij heeft gezegd dat hij gelukkig is bij de Seagulls. Hij zal naar eigen zeggen deze zomer met de club in gesprek om langer in Brighton te blijven te blijven.

Vorige maand gaf de 27-jarige speler tijdens de interlandperiode een interview aan Le Soir. Hij vertelde over zijn tijd in Brighton en een mogelijke transfer. Hij leek open te staan voor een nieuwe uitdaging toen hem gevraagd werd naar zijn toekomstplannen. "Ik denk er niet echt over na. Ik ben 27 jaar oud en ik laat alles gebeuren. Ik zal luisteren naar de aanbiedingen, maar ik wil niet per se weg. Brighton is ook een hele goede club."

Potter maakt zich niet druk
De Brighton fans vroegen zich af of Trossard volgend seizoen nog bij de club zou zijn, hoewel Seagulls baas Graham Potter zich niet al te veel zorgen leek te maken over de opmerkingen van de vleugelspeler. Sterker nog, hij zei dat hij begreep waar Trossard, die in 2019 voor 15 miljoen pond van KRC Genk kwam, het over had."Je moet respect hebben voor spelers die een leven, carrière en familie hebben. Natuurlijk moeten ze alle dingen voor zich open houden, daar heb ik geen enkel probleem mee. Leo is erg toegewijd aan ons, wij zijn toegewijd aan hem, maar ik denk dat op dit moment de focus op zaterdag ligt," vertelde hij aan Sussex Live.

Trossard geeft context
Nu heeft ook Trossard zijn opmerkingen uitgelegd, door te herhalen dat hij gelukkig is bij de club. "Het was een beetje uit zijn context gerukt. Ik heb niet gezegd dat ik zou luisteren naar aanbiedingen," zei hij. "Ik zei alleen dat je nooit weet wat er gebeurt in het voetbal. Ik ben blij dat ik ook naar Brighton kan luisteren. We zullen zien in de zomer. Ik ben nog steeds hier, ik ben gelukkig hier.”