Joe Cole (ex-Chelsea): Lukaku heeft zes weken om zijn carrière te redden

Joe Cole (ex-Chelsea): "Lukaku heeft zes weken om zijn carrière te redden"

18-04-2022 10:02
2

Chelsea FC won zondag met 2-0 tegen Crystal Palace en plaatst zich voor de finale van de FA Cup. Romelu Lukaku maakte in het laatste kwartier zijn rentree na een blessure. Het einde van het seizoen nadert en de Rode Duivel heeft nog steeds moeite om te overtuigen bij Chelsea.

Er wordt veel gespeculeerd over de toekomst van de spits. Elke prestatie van de Rode Duivel wordt nu onder de loep genomen. Het was opnieuw het geval na deze halve finale waar Lukaku helemaal op het einde van de wedstrijd een kans miste door van dichtbij de paal te raken.

Volgens voormalig Chelsea-speler Joe Cole heeft Lukaku zes weken om zijn Chelsea carrière te redden. Dat vertelde Cole aan ITV na de wedstrijd. "Je kijkt naar Timo Werner die niet opgeeft en iets anders biedt als hij niet scoort. Lukaku wil het middelpunt zijn, maar hij mist een kans en dan zeggen we in de studio 'als het niet wil, wil het niet'."

Volgens de voormalige vleugelspeler van de Blues, raakte Lukaku de bal "helemaal verkeerd". "Hij zal er kapot van zijn, want hij is beter dan dat." Voormalig Manchester United man Roy Keane is het daarmee eens. "Er moet een verandering komen, en die moet van de speler komen. Hoe graag wil hij zijn carrière bij Chelsea redden?"