Na Beker van België durft Anderlecht te dromen van titel: De dubbel kan nog

Na Beker van België durft Anderlecht te dromen van titel: "De dubbel kan nog"

17-04-2022 16:00
11

Bij RSC Anderlecht durft men weer beginnen dromen van prijzen. Het kan maandag een eerste prijs pakken met de Beker van België. Maar Hendrik Van Crombrugge sluit niet uit dat er nog een tweede prijs volgt.

Voor de doelman van Anderlecht is het alvast duidelijk: Anderlecht is maandag de favoriet tegen KAA Gent. "Wij zijn nog altijd Anderlecht, de meest succesvolle club van België. Het is aan ons om die lijn door te trekken en dat morgen te bewijzen", geeft hij aan bij Sporza.

Van Crombrugge ziet hoe Anderlecht een nieuwe weg is ingeslagen en steeds beter begint te presteren. Een trofee kan de volgende stap zijn naar meerdere prijzen. Misschien zelfs dit seizoen al. "De dubbel kan nog", zegt Van Crombrugge. "Maar nu focussen we enkel op de beker. Als we morgen onze job doen, dan zie ik niet in waarom we niet meer zouden mogen ambiëren."

Anderlecht zal dan wel stevig aan de bak moeten in die Champions' Play-Offs. Het staat momenteel op een derde plek en heeft zeven punten achterstand op leider Union en vier punten op Club Brugge.