PSV-product Ihattaren kan debuteren voor Ajax tegen ... PSV in finale

PSV-product Ihattaren kan debuteren voor Ajax tegen ... PSV in finale

16-04-2022 21:36 Laatste update: 22:04
3

Mohamed Ihattaren zou zijn officiële debuut voor Ajax 1 uitgerekend tegen PSV kunnen maken. Volgens De Telegraaf is de twintigjarige linkspoot opgenomen in de wedstrijdselectie voor de bekerfinale van zondag.

Dat Ihattaren zaterdag niet van de partij was tijdens het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Volendam-Jong Ajax, was al een teken aan de wand. De Telegraaf, dat zich beroept op bronnen rondom Ajax, weet te melden dat de linkspoot zondag inderdaad meegaat naar De Kuip. Datzelfde geldt overigens voor Enric Llansana, die zaterdag echter nog wel meespeelt aan De Dijk.

Ihattaren begon het seizoen nog bij PSV, maar kwam niet meer aan spelen toe en vertrok eind augustus naar Juventus, dat hem direct bij Sampdoria stalde. Dat avontuur werd geen succes en Ihattaren kon in de winterstop alweer op zoek naar een nieuwe club. Ajax huurde hem vervolgens van Juventus en liet hem eerst meters maken bij de Jong-ploeg. Op 1 april maakte hij tegen NAC Breda zijn eerste officiële minuten in bijna één jaar tijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s