KAA Gent deed toch geen miljoeneninvestering: Het is onze plicht

KAA Gent deed toch geen miljoeneninvestering: "Het is onze plicht"

16 april - 16:00
4

Na een minder begin kende KAA Gent nog een goed seizoenseinde. Met Laurent Depoitre en Tarik Tissoudali had het voorin een koningskoppel rondlopen. Al dacht men bij de Buffalo's ook even aan de komst van KV Mechelen-spits Hugo Cuypers.

Vooral Hein Vanhaezebrouck was een grote fan van de aanvaller en wilde hem afgelopen winter dan ook in huis halen. Tot een transfer kwam het echter niet. De vraagprijs van vijf miljoen euro bleek echter iets te gortig te zijn voor Gent. Ivan De Witte legt uit waarom Gent hem dan toch niet in huis haalde.

Zo bleek men bij Gent de investering van vijf miljoen euro in Cuypers het op dat moment niet waard te vinden. "Het is onze plicht om de club financieel gezond te houden", geeft De Witte aan in La Dernière Heure. "Een voorzitter is verantwoordelijk voor de financiële duurzaamheid van de club. Wij nemen geen risico's", klonk het.

Cuypers bleef bij KV Mechelen en wist ook na de transferperiode te blijven overtuigen. Inmiddels zit de aanvaller aan dertien doelpunten en acht assists in 29 competitiewedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie