Plotse ommekeer: 'Mertens kan contract verlengen bij Napoli'

Plotse ommekeer: 'Mertens kan contract verlengen bij Napoli'

16 April - 12:16 Laatste update: 12:18
1

Voor Dries Mertens is er mogelijk toch nog een toekomst weggelegd bij Napoli. De aanvaller heeft een aflopend contract bij de Italiaanse club dat niet verlengd leek te gaan worden. Toch bestaat de kans dat hij kan blijven.

Mertens heeft een aflopend contract en moet in principe de club komende zomer dus verlaten. Napoli kon dat eenzijdig wel verlengen door een clausule, maar zou Mertens dan een jaarsalaris van vier miljoen euro moeten betalen. Iets te gortig voor de Napolitanen.

Volgens Radio Kiss Kiss bestaat de kans echter dat Mertens toch bij Napoli kan blijven. De club is bereid om hem een nieuwe verbintenis aan te bieden, maar onder andere voorwaarden. Mertens moet dan akkoord gaan met een flinke salarisverlaging. Naar verluidt zou hij dan één tot anderhalf miljoen euro verdienen bij Napoli.

Of Mertens ook bereid is om daarmee akkoord te gaan, is nog niet bekend. De aanvaller liet er nooit twijfel over bestaan dat hij bij Napoli wil blijven en de geboorte van zoontje Ciro Romeo Mertens zal dat ongetwijfeld niet veranderd hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie