Last call bij Waasland-Beveren voor mensen die last hebben na incidenten op Lisp

Last call bij Waasland-Beveren voor mensen die last hebben na incidenten op Lisp

15-04-2022 11:16
1

Waasland-Beveren heeft voor de laatste keer een oproep verspreid richting supporters die betrokken raakten in de incidenten op bezoek bij Lierse K.. In die wedstrijd liep het behoorlijk uit de hand, waardoor verschillende Beverse toeschouwers verwondingen opliepen. Mensen die zich nog niet gemeld hebben, hebben nog enkele uren de tijd.

Uiterlijk vandaag, deze donderdag 15 april, kunnen betrokkenen zich nog melden bij Waasland-Beveren. Fans die een of ander fysiek letsel hebben opgelopen, worden bovendien gevraagd om een doktersattest of -voorschrift mee te nemen of op te sturen. Op die manier hoopt de club zoveel mogelijk gevallen te verzamelen, met het oog op een sterk dossier. Op basis van dat dossier zal Waasland-Beveren zich vervolgens beraden over verdere stappen.

Een tweetal weken geleden, op 1 april, toonden enkele Lierse fans zich van hun slechtste kant in het duel met Waasland-Beveren. Zo belandde er onder meer brandend pyrotechnisch materiaal in het vak van de bezoekers. Verschillende Beveraars hebben daar schade door ondervonden. Waasland-Beveren verzekert hen dat het er alles aan zal doen 'om deze wanpraktijken aan te kaarten'.