Xavi had Barça-domper niet zien aankomen: Een zeer grote teleurstelling

Xavi had Barça-domper niet zien aankomen: "Een zeer grote teleurstelling"

15-04-2022 07:47

Xavi baalt van de uitschakeling van FC Barcelona in de Europa League. Het ging in de kwartfinale van de Europa League tegen Eintracht Frankfurt vooral mis in de eerste helft.

Barcelona kwam dit seizoen voor het eerst in 21 jaar tijd niet voorbij de groepsfase van de Champions League en het Europa League-avontuur stopt al in de kwartfinale. "Het is een zeer grote teleurstelling. Jammer, want we waren vol vertrouwen dat we deze wedstrijden zouden winnen", zegt Xavi in Spaanse media.

"Maar we moeten Eintracht feliciteren, ze verdienen het om naar de halve finale te gaan en wij zijn niet goed geweest. We zijn de laatste tijd niet zo geweest, daarom liggen we eruit. We kunnen niet afwijken van het pad dat we bewandelden en moeten blijven geloven in wat we doen", vervolgt hij.

"We hebben geweldige wedstrijden gespeeld, maar een nederlaag hoort ook bij het voetbal. Als het een mislukking is, en dat woord wil ik niet gebruiken, omdat we meer van fouten zullen leren, zou deze nederlaag ons nog meer in onze ideeën moeten laten geloven. Het is een kwestie van tijd en geduld."