Ik wil bij Standard blijven en de club volgend seizoen helpen

"Ik wil bij Standard blijven en de club volgend seizoen helpen"

14-04-2022 17:30
5

Standard staat voor een drukke transferzomer en zal de komende weken moeten werken aan de spelerskern. Enkele belangrijke pionnen lijken te gaan vertrekken. Maar de kans is klein dat Denis Dragus er daar ook één van is.

Zeker van een basisplek is de aanvaller niet bij Standard, maar scoren doet hij wel. Hij is dit seizoen de topschutter bij de Rouches en wil ook volgend seizoen nog uitkomen voor Standard. "Ik wil blijven en de club helpen", vertelt Dragus bij La Dernière Heure.

Of de ambitieuze nieuwe eigenaren daar hetzelfde over denken, is nog maar de vraag. Toch wil Dragus meegroeien met de Rouches. "Ik ben hier graag. Ik kijk ernaar uit om de nieuwe eigenaren te ontmoeten. Iedereen wil in de toekomst groeien en er zijn veel zaken die nog beter kunnen", besluit hij.

De 22-jarige Roemeen was dit seizoen niet zeker van een basisplek bij Standard, maar kwam wel dertig keer - voornamelijk als invaller - uit voor de Rouches. Daarin was hij goed voor zes doelpunten en twee assists. Bij Standard heeft hij nog een contract tot medio 2024.