UPDATE: 'Fulham klopt tweede keer voor Club Brugge-target Solomon aan'

UPDATE: 'Fulham klopt tweede keer voor Club Brugge-target Solomon aan'

14-04-2022 14:00 Laatste update: 13-06-2022 21:35
2

Club Brugge is al druk bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen en zoekt naar versterkingen. Het zoekt onder meer naar aanvallende versterking. Daarvoor dachten de Bruggelingen aan Manor Solomon.

De Israëliër komt momenteel uit voor Shakhtar Donetsk, maar kan daar door de oorlog vertrekken. Club Brugge zag volgens het Israëlische Sport 5 zijn kans schoon om een poging te wagen en deed een concreet bod om de flankaanvaller over te nemen.

Tevergeefs, zo blijkt. John Percy van The Telegraph weet namelijk dat Solomon niet richting België, maar wel Engeland trekt. De Israëlische international verhuist naar Fulham, dat naar verluidt zo'n acht miljoen euro betaalt voor de 22-jarige flankaanvaller.

Bij Shakhtar Donetsk was Solomon dit seizoen goed voor vier doelpunten en twee assists in 26 partijen. Voor Club Brugge zou hij de vervanger van Noa Lang geweest kunnen zijn, die wordt gelinkt aan een vertrek richting het buitenland.

Update: Fulham slaagde er voorlopig nog niet in om Solomon naar Craven Cottage te halen. De Engelsen geven evenwel nog niet op en volgens Italiaans journalist Nicolò Schira hebben ze de gesprekken met Shakhtar Donetsk weer opgegestart. Bij Fulham ligt er voor Solomon een contract van vijf jaar klaar.