Deschacht gelooft nu al in titel voor Anderlecht: Ze zijn niet minder dan Union

Deschacht gelooft nu al in titel voor Anderlecht: "Ze zijn niet minder dan Union"

14-04-2022 13:30
17

Bij RSC Anderlecht mag men zich opmaken voor de Champions' Play-Offs. Op de laatste speeldag wist het zich te verzekeren van een plekje in de top vier na een 2-3 zege tegen KV Kortrijk. Wat volgde was een vreugde-uitbarsting bij Anderlecht, tot de grote verbazing van Olivier Deschacht.

De recordhouder van paars-wit maakte de mooie jaren van Anderlecht mee en ziet nu hoe men bij de Brusselaars ook (al) tevreden is met een plekje in de top vier. "Daar mag Anderlecht nooit tevreden mee zijn, Anderlecht moet altijd meespelen voor de titel. Ook in deze Play-Offs", vertelt hij bij Krant van West-Vlaanderen.

Volgens Deschacht is een titel dit seizoen ook zeker mogelijk. Hij zag Anderlecht dit seizoen toch al overtuigen. "Ze zijn toch niet minder dan Union én ze speelden goed tegen Club Brugge", aldus Deschacht.

Als Anderlecht de titel wil winnen moet het wel nog flink wat punten pakken. Het begint met een achterstand van vier punten op Club Brugge en zes of zeven minder dan Union. Ook pakte het dit seizoen tegen Union geen enkel punt en speelde het twee keer gelijk tegen Club Brugge.