Keert Mirallas terug naar Standard? Ik heb dat nooit verborgen

Keert Mirallas terug naar Standard? "Ik heb dat nooit verborgen"

13-04-2022 16:00
8

Kevin Mirallas speelt momenteel bij Moreirense in Portugal, maar zegt geen nee tegen een terugkeer naar België. Hij hoopt op een aanbieding van Standard in de zomer. 

Mirallas zegt geen nee tegen een terugkeer naar zijn jeugdclub. "Natuurlijk, ik heb dat nooit verborgen", klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik ben er altijd eerlijk over geweest sinds het begin van mijn carrière. Ik had meerdere keren naar Standard kunnen gaan, maar dat is niet gebeurd. Ik kan ze nu nog iets brengen. Wat zeker is, is dat de deur langs mijn kant open staat. We zullen zien wat er deze zomer gebeurd."

Mirallas ziet de Amerikaanse overname alvast als een positieve zaak. "Het is een goede zaak, want de voorzitter (Bruno Venanzi) wilde al een tijdje verkopen en het ging niet goed, op en naast het veld. Ik hoop dat deze groep met nieuwe ambities zal komen en dat zij de sfeer van Standard zal weten te herstellen. Ik hoop ook dat de fans tevreden zullen zijn en dat Standard vanaf volgend jaar weer de Hel van Sclessin zal zijn."

Mirallas speelde als prof nog maar bij één Belgische club. Zijn passage bij Antwerp was echter geen succes.