Done deal: ‘Origi ondergaat medische tests en tekent volgende week’

Done deal: ‘Origi ondergaat medische tests en tekent volgende week’

12 April - 11:15 Laatste update: 12 April - 11:15
10

Er lijkt een einde te komen aan het avontuur van Divock Origi bij Liverpool FC. Veel clubs tonen interesse in de Rode Duivel. De geruchten vanuit AC Milan leken al even het luidst te klinken. 

Het lijkt er nu op dat hij inderdaad naar het San Siro gaat. Dat meldt, de toch wel betrouwbare journalist, Tancredi Palmeri. De spits krijgt een driejarig contract voor €3,5m per jaar en hij zal Olivier Giroud, Ante Rebic, Rafael Leao en Zlatan Ibrahimovic uitdagen voor een rol in de voorste linie.

Origi en Liverpool strijden dit seizoen nog voor drie titels. Zijn bijdrage aan het succes van Liverpool lijkt dit seizoen een stuk minder dan afgelopen jaren. Hij maakte een winning-goal op Wolverhampton Wanderers om in het spoor te blijven van Manchester City, maar dat is tot nog toe zijn enige noemenswaardige wapenfeit van het seizoen. 

Origi's carrière op Anfield loopt misschien ten einde zonder dat hij al te veel in actie is gekomen, maar hij zal altijd een plaats in de folklore hebben door zijn prestaties tegen Everton, Barcelona en de Champions League finale tegen Tottenham.

Update: Divock Origi liet al een tijdje weten te zullen vertrekken bij Liverpool en AC Milan wordt nadrukkelijk genoemd. De Italiaanse topclub is aan het onderhandelen met de Rode Duivel: “We zijn met hem in gesprek en het gaat de goede kant uit”, klinkt het uit de mond van Maldini tegenover La Gazzetta.

Update: De transfer van Divock Origi is in kannen en kruiken, zo meldt Fabrizio Romano. De Rode Duivel zal volgende week zijn medische tests afleggen en een contract ondertekenen bij AC Milan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie