UPDATE: Club Brugge hoopt, Odoi traint weer mee na enkelblessure

UPDATE: Club Brugge hoopt, Odoi traint weer mee na enkelblessure

12-04-2022 10:02 Laatste update: 20-04-2022 13:13
1

Club Brugge duikt de Champions Play-Off in met een 24 op 24 en een overtuigende overwinning tegen KV Mechelen (2-0). Toch viel er in die partij ook een negatief puntje te noteren: Denis Odoi viel namelijk uit met een enkelblessure. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de exacte schade.

Het Nieuwsblad weet dat Odoi de komende dagen hoe dan ook individueel zal trainen. Daarbij wordt de winteraanwinst geholpen door enkele kinesisten. Het zou gaan om een enkeldistorsie, een verstuiking zeg maar. Als de impact van dat letsel meevalt, hoopt Club Brugge dat Odoi de eerste speeldag van de Champions Play-Off haalt. Op zondag 24 april ontvangt Blauw-Zwart Royal Antwerp FC.

Tot op heden is er echter nog geen eenduidige diagnose gesteld, waardoor het moeilijk te voorspellen valt hoe lang Odoi hinder zal ondervinden. In het slechtste scenario moet de verdediger annex middenvelder enkele weken aan de kant blijven. Dat zou een stevige streep door de rekening van Club zijn, want sinds zijn komst naar Jan Breydel is hij een belangrijke kracht, voornamelijk als controlerende middenvelder.

Overigens organiseert Club Brugge woensdagochtend een open training. Aangezien het paasvakantie is, zouden er wel eens veel fans kunnen komen opdagen. Odoi zullen zij evenwel niet te zien krijgen.

Update: Gazet van Antwerpen meldt dat de blessure van Denis Odoi de goede kant uitgaat. De verdediger zou alweer op het trainingsveld staan na een enkelblessure. Club Brugge hoopt Odoi tegen Antwerp te recupereren.