Fabrizio Romano: 'Bayern biedt 17 miljoen plus 10 miljoen, Ajax wil iets meer'

Fabrizio Romano: 'Bayern biedt 17 miljoen plus 10 miljoen, Ajax wil iets meer'

11-04-2022 21:46

Transferspecialist Fabrizio Romano heeft een update over het veelbesproken Ajax-duo Noussair Mazraoui-Ryan Gravenberch gegeven. Het tweetal is hard op weg naar Bayern München, al moeten vooral in het geval van Gravenberch de laatste financiële plooien nog gladgestreken worden.

BILD pakte voor het weekend uit met de financiële details van de dubbeldeal: 28 miljoen euro plus bonussen voor Gravenberch, die negen miljoen euro per jaar zou kunnen verdienen bij Bayern, terwijl Mazraoui voor acht miljoen op de loonlijst zou komen staan. Dit nieuws werd door De Telegraaf en het kamp-Gravenberch echter weerlegd.

Volgens Romano is de middenvelder wel degelijk samen met ploeggenoot Mazraoui – die na dit seizoen uit zijn contract loopt – op weg naar München, maar moet alleen de transfersom nog uitonderhandeld worden. "We are in the final stages. Het is nog niet rond, maar we naderen de laatste onderhandelingen", laat Romano weten in de Here We Go Podcast. "Het voorstel voor Gravenberch is zeventien miljoen euro gegarandeerd plus tien miljoen euro aan bonussen, Ajax wil een iets hoger gegarandeerd bedrag. We gaan zien wat de komende dagen brengen, maar Gravenberch en Mazraoui zijn heel dichtbij Bayern."