Chevalier maakt brandhout van voorzitter... en biedt excuses aan

Chevalier maakt brandhout van voorzitter... en biedt excuses aan

11-04-2022 15:15 Laatste update: 15:19
1

Teddy Chevalier doet ook in 1B nog van zich spreken. De Fransman haalde na de slotmatch tegen Westerlo (2-6 verlies) keihard uit naar voorzitter Gerard Lopez. Opvallend genoeg bood hij snel daarna zijn excuses aan. 

Moeskroen beleeft een zwak seizoen en eindigt voorlaatste. Het was dan ook een bewogen seizoen, waarin Moeskroen geteisterd werd door financiële problemen. 

"Wanneer je behandeld wordt als dieren en niet wordt betaald, dan is het complex", reageert Chevalier bij Footmercato. "Wij zetten ons elke dag in, zonder te weten of het iets oplevert. Gerard Lopez is een lafaard. Alles dat wij doen wordt verpest door iemand die denkt dat hij God is. Ik ben heel bezorgd, want we hebben nog niets gehoord. Als er een overnemer komt, dan ben ik klaar om te blijven."

Harde woorden, maar op de website van Moeskroen vertelt Chevalier plots iets anders. "Lopez heeft altijd zijn verplichtingen nagekomen. In tegenstelling tot wat ik zei in een kwade bui, heeft hij de club niet in de steek gelaten. Als dat wel zo was geweest, waren we sinds oktober niet meer betaald en hadden we de deuren moeten sluiten."