Vanzeir (Union): Ik ben de goals aan het sparen voor tijdens de Play-offs

Vanzeir (Union): "Ik ben de goals aan het sparen voor tijdens de Play-offs"

11-04-2022 12:15
2

Danté Vanzeir is helemaal terug en klaar voor het laatste deel van het seizoen. Op zondag 24 april speelt Union Saint-Gilloise op de eerste speeldag van de Play-offs de Brusselse derby tegen RSC Anderlecht. Vanzeir verlangt enorm naar de ontknoping van de competitie. 

Na zijn wedstrijd tegen K. Beerschot SV maakte Vanzeir graag even tijd om met de pers te praten. Dat lezen we in DH Sport. De Rode Duivel had dan wel niet gescoord maar hij liet de Beerschot verdediging met momenten echt wel lijden."Het is lang geleden dat ik op het veld heb gestaan, maar ik voelde me heel goed," zei Vanzeir die in totaal zeven weken aan de kant stond.

"Het was goed om terug te zijn. Ik kan zeggen dat ik er klaar voor was,” gaf Vanzeir aan. Het is nog even wachten op dat eerste doelpunt voor de Rode Duivel om terug helemaal op de rails te zijn. "Maar dat bewaar ik voor de playoffs," lacht Vanzier. Hij bedankt ook de steun van het publiek en gelooft dat het publiek helemaal wild zal zijn tijdens de Play-offs. "We hebben nog steeds het vertrouwen en we hebben een groot verlangen om aan de play-offs te beginnen," besluit Vanzeir.