De grote doelstelling van Club Brugge is zo klaar als een klontje: Tuurlijk

De grote doelstelling van Club Brugge is zo klaar als een klontje: "Tuurlijk"

10 april - 23:22
4

Club Brugge heeft haar reguliere competitie op indrukwekkende wijze afgerond. Tegen KV Mechelen haalde de thuisploeg het met 2-0, waardoor Blauw-Zwart aan een fenomenale reeks van 24 op 24 zit. Mats Rits beseft dat het binnen twee weken money time is.

De middenvelder van Club was van grote waarde tegen zijn ex-club uit Mechelen, aangezien hij iets na het half uur zelf de openingstreffer aantekende. "Het was nu ook wel een kans die binnen moet", blijft Rits bescheiden in zijn reactie aan Play Sports. "Voor de rest hebben we genoeg kansen gehad om deze wedstrijd dood te maken." 

Het is intussen al weer van 6 februari geleden dat Club Brugge nog eens punten moest laten in de Jupiler Pro League. Toen was KAA Gent op Jan Breydel te sterk (1-2). Nadien won de titelverdediger dus alles, al bleek Gent tussendoor nog eens te sterk in de Croky Cup (0-3). "We hebben nu acht overwinningen op rij, maar we moeten wedstrijd per wedstrijd kijken", blijft Rits rustig. 

"Elke match gaan we vol voor de drie punten en dat zal in de Play-Offs niet anders zijn." Over de vraag of de enige doelstelling erin bestaat om kampioen te worden, hoeft Rits niet lang na te denken. "Tuurlijk", klink het volmondig. Union Saint-Gilloise is alvast gewaarschuwd ... Afhankelijk van de uitspraak over het gestaakte duel met K. Beerschot V.A. begint de koploper met hoogstens drie punten voorsprong op Club aan de Champions Play-Off. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie