Coucke (KV Mechelen) droomt van buitenlandse transfer: Altijd al geweest

Coucke (KV Mechelen) droomt van buitenlandse transfer: "Altijd al geweest"

10-04-2022 16:48

Gaëtan Coucke is bezig aan een sterk seizoen en heeft zich helemaal in de basis gewerkt bij KV Mechelen. Ook in de Europe Play-Offs kan hij nog van belangrijke waarde zijn voor Malinwa. En daarna een goed seizoen misschien verzilveren met een transfer.

Bij Gazet van Antwerpen klinkt namelijk dat onder andere West Ham, Torino en Reims interesse tonen in de doelman. hoogte van de interesse van West Ham, Torino en Reims. "Zeker clubs die ik in overweging zou nemen als ze met een concreet voorstel komen", reageert Coucke in het regioblad.

Coucke heeft nog een contract tot medio 2023, dat via een optie nog verlengd kan worden. Toch voelt de doelman zich klaar voor een nieuwe stap. "Het buitenland is altijd al een droom geweest", klinkt het. "Maar op zich zit ik nog goed in Mechelen. Als er een interessante aanbieding komt van een mooie club, dan zal ik dat zeker bekijken, Europees voetbal of niet", geeft hij nog aan.

De doelman kwam dit seizoen dertig keer in actie voor KV Mechelen. Daarin slikte hij 51 tegendoelpunten en hield hij vijf keer de nul.