Evra (ex-Man Utd): Wie kritiek op Lukaku heeft, heeft een kort geheugen

Evra (ex-Man Utd): "Wie kritiek op Lukaku heeft, heeft een kort geheugen"

09-04-2022 11:45
4

Romelu Lukaku werd afgelopen zomer de clubrecordaankoop van Chelsea FC en bezegelde een emotionele terugkeer naar Stamford Bridge. Ondertussen is de glans toch al een beetje van zijn overstap verdwenen. Premier League-icoon, Patrice Evra, heeft nu ook zijn zegje gedaan over de situatie.

Voormalig Manchester United-verdediger Evra heeft gezegd dat Lukaku 'verkeerd' was om afgelopen zomer terug te keren naar Chelsea. Er zijn dan ook veel vragen rondom zijn toekomst op Stamford Bridge. Ondanks een veelbelovende start bij zijn voormalige club, is de transfer van Internazionale een beetje uit de hand gelopen toen Lukaku in een interview beweerde dat hij zou terugkeren naar Italië. 

Geen juiste beslissing
Evra heeft gesuggereerd dat Lukaku niet de juiste beslissing heeft genomen door terug te keren naar Chelsea. Maar hij verdedigt ook de capaciteiten van de Rode Duivel. In een gesprek met Prime Video, zei hij: "Mensen die kritiek op hem hebben, hebben een kort geheugen. Want toen hij in Londen aankwam scoorde hij en deed hij het goed. Daarna raakte hij geblesseerd en zei hij dat hij Inter miste.”

Een puinhoop
"Op het einde, creëerde hij een beetje een puinhoop met de fans. Hij wilde koste wat kost terug naar Chelsea, hij had bij Inter moeten blijven na zo'n seizoen op hoog niveau. Hij heeft daar die keuze gemaakt die voor mij fout is," besluit Evra.