Bayern-back Davies: 'Ronaldo zegt 'captain' tegen Maguire, dat kan toch niet?'

Bayern-back Davies: 'Ronaldo zegt 'captain' tegen Maguire, dat kan toch niet?'

9 April - 11:15
2

Alphonso Davies, de linksback van Bayern München, heeft in een livestream op Instagram hard uitgehaald naar Harry Maguire. De Canadees vindt het bizar dat Cristiano Ronaldo geen aanvoerder is bij Manchester United en de Engelse stopper wel.

Maguire heeft de aanvoerdersband bij United en daar begrijpt Davies helemaal niets van. "Stel je voor, je bent Ronaldo, één van de grootste spelers ooit, en dan is Harry Maguire je aanvoerder", meldt hij tijdens een livestream. "Dan moet je dus 'ja captain' tegen hem zeggen, of ik weet niet wat hij moet zeggen. Dat kan toch niet?"

De rappe linksback zegt het niet vervelend te bedoelen voor de verdediger van The Mancunians, maar zo klinkt het in ieder geval wel. "Dat is toch geen leiderschap? Kijk, ik wil Harry Maguire niet 'dissen' ofzo, maar die Ronaldo… Ronaldo moet toch gewoon de aanvoerdersband krijgen bij United?"

De Portugese aanvaller droeg bij geen enkele van zijn vorige clubs de aanvoerdersband, maar daar had hij te maken met karakters als Iker Casillas, Sergio Ramos en Giorgio Chiellini. Een dergelijke leider heeft United nu niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie