KAA Gent vreest voor sterkhouders: Kums en De Sart ondervinden hinder

KAA Gent vreest voor sterkhouders: "Kums en De Sart ondervinden hinder"

8 april - 16:01
4

KAA Gent staat zondagavond voor een cruciale wedstrijd thuis tegen OH Leuven. In een uitverkochte Ghelamco Arena moeten de buffalo’s winnen, willen ze aanspraak maken op Play-Off 1. 

Hein Vanhaezebrouck gaf in de aanloop naar die wedstrijd een persconferentie. Daarin meldde hij allereerst dat enkele sterkhouders twijfelachtig zijn: “De wedstrijd van zondag komt nog te vroeg voor Vadis. Het is afwachten hoe zijn blessure verder evolueert richting bekerfinale. Okumu is onzeker voor de match tegen OHL. Bij Kums en De Sart is er kleine hinder.”

Als KAA Gent bij de eerste vier wil eindigen, zal het moeten rekenen op puntenverlies van RSCA dat op KV Kortrijk speelt. Vanzelfsprekend rekent hij op De Kerels, waar hij zelf een roemrijk verleden heeft. “Ik ken iedereen bij Kortrijk, zelfs elke supporter. Maar ik mag niet op hen rekenen. We moeten naar onszelf kijken, niet naar Kortrijk tegen Anderlecht”, aldus Vanhaezebrouck.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">🎙 Hein: “Ik ken iedereen bij Kortrijk, zelfs elke supporter. Maar ik mag niet op hen rekenen. We moeten naar onszelf kijken, niet naar Kortrijk tegen Anderlecht. Het is in elk geval goed dat alle wedstrijden op hetzelfde tijdstip zullen plaatsvinden.&quot;<br><br>COBW 🔵⚪️⎜<a href="https://twitter.com/hashtag/GNTOHL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#GNTOHL</a> <a href="https://t.co/OBVTasZqzs">pic.twitter.com/OBVTasZqzs</a></p>&mdash; KAA Gent (@KAAGent) <a href="https://twitter.com/KAAGent/status/1512409711773110276?ref_src=twsrc%5Etfw">April 8, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie