'Meer details over vechtpartij: Romeinse keeperstrainer wilde Bodø-coach wurgen'

'Meer details over vechtpartij: Romeinse keeperstrainer wilde Bodø-coach wurgen'

08-04-2022 15:15
1

Er komen steeds meer details naar buiten over de incidenten in de spelerstunnel na Bodø/Glimt tegen AS Roma (2-1). Lorenzo Pellegrini, captain van de Romeinen, beschuldigde Glimt-trainer Kjetil Knutsen (foto boven) van een fysieke aanval op de Italiaanse keeperstrainer. De Noorse krant VG komt echter met hele andere verhalen.

Knutsen reageerde zelf al op de uitspraken van Pellegrini door te zeggen dat juist keeperstrainer Nuno Santos van Roma zich onsportief gedroeg. Dat blijkt ook wel uit een reconstructie van VG, dat weet wat er gebeurd is in de Noorse spelerstunnel. Santos zou Knutsen hebben opgewacht, een klap in het gezicht hebben gegeven en zijn hand op de keel van de oefenmeester van Glimt hebben gehouden om hem te wurgen.

Tijdens de confrontatie werden de spelers van Bodø/Glimt opgesloten in de kleedkamer, zodat ze zich niet met de problemen konden bemoeien. Later werden zij via de fysio-ruimte naar buiten geleid. De pers kreeg op de persconferentie ondertussen niet Ulrik Saltnes en Hugo Vetlesen te spreken, zoals was aangekondigd, maar werd verrast door Marius Hoibraaten.

VG heeft de opgedane kennis voorgelegd aan AS Roma, maar zij zijn al op het vliegtuig naar Italië gestapt en wilden niet reageren. Ook na aankomst in Rome hielden de Giallorossi zich stil. Er wordt wel nog een reactie van Bodø/Glimt verwacht, aangezien die club een bijeenkomst in het stadion heeft georganiseerd en gaat vergaderen over de te volgen handelswijze. Daarna zal er een persbericht komen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie