'Meijer wil enkel naar Club Brugge, Groningen heeft transferprijs vastgelegd'

'Meijer wil enkel naar Club Brugge, Groningen heeft transferprijs vastgelegd'

08-04-2022 08:05
19

Club Brugge wil graag Bjorn Meijer aantrekken. Volgens onder meer De Telegraaf is de liefde wederzijds. Van FC Groningen hoeft Club Brugge evenwel geen cadeaus te verwachten.

Club Brugge heeft al een tijdje haar zinnen gezet op de linksachter van Groningen. Blauw-Zwart zou ook al een eerste bod van 3,5 miljoen euro en een tweede bod van 4,5 miljoen euro hebben neergelegd in Nederland. Groningen heeft die twee biedingen naar verluidt vakkundig in de vuilbak geplaatst. De club uit de Eredivisie wil graag 6 miljoen euro ontvangen voor haar goudhaantje.

Pas sinds eind december is Meijer een vaste waarde op de linksachter bij Groningen. De negentienjarige back staat voorlopig dit seizoen op zeventien duels (1.061 speelminuten) in de Eredivisie. Daarin scoorde hij één keer en was hij goed voor drie assists.

Volgens De Telegraaf heeft Meijer zijn zinnen gezet op een overgang naar Club Brugge. Voorlopig hoeven voor hem geen andere clubs aan te kloppen. Bij Groningen heeft hij nog een contract tot medio 2023, Groningen kan dat nog éénzijdig verlengen met nog een extra jaar. Groningen probeerde ondertussen al het contract van Meijer in samenspraak voor langere tijd te verlengen, maar na de interesse van Club Brugge zijn die gesprekken gestopt.