'Groningen weigert ook tweede bod vanuit Brugge op Meijer, hoop op 'bidding war''

'Groningen weigert ook tweede bod vanuit Brugge op Meijer, hoop op 'bidding war''

07-04-2022 11:33 Laatste update: 11:59
5

Club Brugge blijft doorduwen voor Bjorn Meijer, maar vangt voorlopig bot. Ook een tweede aanbieding vanuit Jan Breydel is in het noorden van Nederland op een 'njet' onthaald. FC Groningen hoopt vooral dat het verschillende clubs tegen elkaar kan laten opspelen.

FC Groningen sloeg eerder al een bod van 3,5 miljoen euro af: volgens Voetbal International heeft Club Brugge zijn aanbieding met één miljoen verhoogd, maar is ook dat bedrag niet toereikend. De huidige nummer acht van de Eredivisie hoopt op een 'bidding war', klinkt het, maar het is nog maar de vraag of die er nog gaat komen. Meijer is gecharmeerd van het plan dat Club Brugge met hem heeft, wil dolgraag naar het Jan Breydelstadion en lijkt niet naar eventuele andere aanbiedingen te luisteren.

De negentienjarige linksback kan ook een nieuw contract bij FC Groningen signeren, maar een zomerse transfer lijkt waarschijnlijker. Meijer heeft nog een jeugdcontract met een 'salaris vergelijkbaar is met dat van een vakkenvuller'. Hij behoorde nooit tot de grootste talenten in de Groningse opleiding en de Trots van het Noorden had niet verwacht dat hij zich zo snel zou ontwikkelen.