Gemengde gevoelens bij Danjuma: Nog steeds beetje gefrustreerd

Gemengde gevoelens bij Danjuma: "Nog steeds beetje gefrustreerd"

07-04-2022 08:30 Laatste update: 08:47

Arnaut Danjuma was woensdag met Villarreal verrassend te sterk voor Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. De Oranje-international maakte ook nog eens het enige doelpunt, maar toch houdt hij gemengde gevoelens over aan de wedstrijd.

Danjuma genoot wel met volle teugen in het Estadio de la Cerámica. "Champions League-avonden zijn geweldig. Ze zijn niet te vergelijken met andere wedstrijden. Maar ik sta hier wel met gemengde gevoelens", zegt hij tegen BT Sport. "We winnen van Bayern, dat is goed. Toch denk ik dat we nog veel beter kunnen. Ik kreeg zelf ook een goede kans die ik niet afmaakte. Aan de andere kant is het misschien wel positief dat we winnen van Bayern en er zelfs dan nog dingen beter kunnen."

Dat Villarreal zo goed voor de dag kwam tegen de Bundesliga-grootmacht, is volgens Danjuma mede te danken aan trainer Unai Emery. "Ik weet niet of ik zijn plannen hier op tafel mag leggen. We moeten de return natuurlijk nog spelen. Ik kan je verzekeren dat Unai een tactisch meesterbrein is. Zijn strategie werkt altijd voor ons. Wij hebben vertrouwen in hem en hij in ons. Zijn plan was ook nu weer zo goed. We voerden het nog niet eens top uit, want er had meer in gezeten."

Daarmee wijst de 24-jarige aanvaller ook naar zichzelf. Hij baalt van zijn gemiste kans in de tweede helft. "Daar ben ik nog steeds een beetje gefrustreerd door. Maar ik ben blij dat ik scoorde en het team aan een snelle voorsprong hielp. Zeker tegen Bayern is dat heel belangrijk. We gaan er alles aan doen om gefocust en voorbereid te zijn voor de return."