UPDATE: 'Nog geen concrete gesprekken tussen Vormer en Zulte Waregem'

UPDATE: 'Nog geen concrete gesprekken tussen Vormer en Zulte Waregem'

07-04-2022 07:00 Laatste update: 08-04-2022 07:41
11

Blijft Ruud Vormer na dit seizoen nog bij Club Brugge? Vormer heeft na de zomer nog één contractjaar, maar is zijn basisplaats kwijt. Misschien kan hij die wel krijgen bij Zulte Waregem...

Het Nieuwsblad laat weten dat die club heeft geïnformeerd naar hem. Vormer staat zelf open voor die transfer, want hij is goed bevriend met assistent-coach Davy De fauw. Ze speelden samen drie jaar bij Roda JC en nog eens twee jaar bij Club. Ook Timmy Simons is natuurlijk een oude bekende van hem.

De vraag is wel of dat duo volgend seizoen nog op de bank zit aan de Gaverbeek. Er gaan namelijk geruchten over een terugkeer van Mbaye Leye. Vormer zal hoe dan ook pas na de play-offs een beslissing nemen over zijn toekomst. 

De Nederlander mag alvast op een mooi afscheid bij Club Brugge hopen. Hij speelde liefst 350 wedstrijden voor Blauw-Zwart en werd er ook tot vier keer toe landskampioen. 

Update: Vormer zit nog niet bij Zulte Waregem. Volgens Het Laatste Nieuws is er wel interesse in de Nederlander van Essevee, maar zijn er nog geen concrete gesprekken tussen Vormer en de club geweest. De krant vraagt zich ook af of Zulte Waregem wel kan voldoen aan de looneisen van Vormer. Een overgang naar een andere ploeg dan Essevee voor de Club Brugge-middenvelder lijkt momenteel niet plausibel.