Twente toch geen oplossing voor Anderlecht? Vlap kan niet iedereen overtuigen

Twente toch geen oplossing voor Anderlecht? Vlap kan niet iedereen overtuigen

6 April - 17:30 Laatste update: 17:30
5

Het is nog steeds niet duidelijk waar de toekomst van Michel Vlap ligt. FC Twente lijkt wel langer met de huurling van RSC Anderlecht door te willen, maar niet iedereen is overtuigd.

Zo vraagt Jan van Staa, voormalig trainer en scout van FC Twente, zich af of de Nederlandse club Vlap wel definitief moet overnemen. Hij vond de huurling van RSC Anderlecht namelijk nog niet zo overtuigen dit seizoen. "Eén ding is zeker en dat is dat hij de verwachtingen dit seizoen niet heeft waargemaakt", klinkt het bij Voetbaltijd.

Met slecht vier doelpunten en twee assists in 28 wedstrijden heeft Vlap de statistieken ook niet mee. Toch zou FC Twente en vooral trainer Ron Jans hem graag willen houden. De middenvelder moet zo'n twee miljoen euro kosten, al denkt Van Staa dat Twente dat misschien niet moet doen. "Het ligt er ook aan wat de kandidaten zijn voor die positie. Met Steijn heb je al een speler die kort achter de spitsen kan spelen en dat loopvermogen heeft."

Voor Vlap, die Anderlecht nog acht miljoen euro heeft gekost, is er alvast geen toekomst weggelegd bij paars-wit. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Brusselaars, maar mag er komende zomer vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie