'RSC Anderlecht gaat voor komst van Boavista-revelatie Musa'

'RSC Anderlecht gaat voor komst van Boavista-revelatie Musa'

06-04-2022 14:15 Laatste update: 14:15
11

Bij RSC Anderlecht wordt het de komende weken nog speuren naar een nieuwe aanvaller. Christian Kouamé en Joshua Zirkzee zullen hoogstwaarschijnlijk vertrekken, waardoor er een vervanger gezocht moet worden. Dat zou weleens Petar Musa kunnen worden.

De Kroatische spits komt momenteel uit voor het Portugese Boavista, waar hij één van de grote revelaties is. In 24 competitiewedstrijden was de aanvaller goed voor maar liefst tien doelpunten en twee assists. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld van RSC Anderlecht, meldt het Kroatische Germanijak.

Anderlecht is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook SL Benfica, FC Porto, Sporting CP en Feyenoord worden gelinkt aan de Kroaat. Goedkoop wordt de 24-jarige spits ook niet. Musa wordt momenteel door SK Slavia Praag verhuurd aan Boavista, dat ook een aankoopoptie wist te bedingen. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo'n vier miljoen euro.

Zelf weet Musa ook nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik weet niet wat Boavista gaat doen", reageert hij. Al sluit Musa een nieuwe transfer ook niet uit. "Alles is mogelijk", aldus de aanvaller.