'FC Barcelona ziet af van Rüdiger, nieuwe gesprekken met Dembélé'

'FC Barcelona ziet af van Rüdiger, nieuwe gesprekken met Dembélé'

06-04-2022 13:45 Laatste update: 13:48
1

FC Barcelona gaat waarschijnlijk geen werk meer maken van de komst van Antonio Rüdiger. De komst van de Duitse international is niet meer nodig, nu de Catalanen het contract van Ronald Araújo gaan verlengen. Dat meldt Fabrizio Romano.

Volgens de transferexpert stond Rüdiger in de belangstelling van Barça vanwege zijn aflopende contract bij Chelsea. De La Liga-grootmacht had contact met de zaakwaarnemers van de 29-jarige mandekker, maar tot een officieel voorstel leidde dat niet. Dat lijkt ook niet meer te gaan gebeuren, aangezien Araújo op het punt staat om bij te tekenen in Camp Nou.

Bovendien is Chelsea-ploeggenoot Andreas Christensen op weg naar Barcelona. De Catalanen beschikken ook nog over Gerard Piqué, Eric García, Clément Lenglet en de overbodige Samuel Umtiti. De komst van nog een centrale verdediger is daarom iets te veel van het goede.

Dembélé
Romano weet ook dat Barcelona in Marrakech heeft gesproken met de begeleider van Ousmane Dembélé. Het doel was om de beschadigde relatie weer op te bouwen. De onderhandelingen om het aflopende contract van de aanvaller te verlengen moeten nog hervat worden. Dat moet in de komende weken gebeuren.