Nieuwe coach Lokeren-Temse reageert: “Een ongelooflijke opportuniteit”

Nieuwe coach Lokeren-Temse reageert: “Een ongelooflijke opportuniteit”

05-04-2022 23:45

Lokeren-Temse heeft met Jean-Pierre Vande Velde een nieuwe T1 aangesteld na het ontslag van Urbain Spaenhoven. Die laatste beschikte niet over de juiste papieren en werd de laan uitgestuurd.

Op de webstek van Lokeren-Temse reageert de nieuwe T1. Vande Velde is enthousiast. “Laat ons eerlijk zijn: dit is een enorme uitdaging. De laatste maanden voelde ik me eerder ongelukkig omdat ik het veld miste. Dat ik dit op mijn leeftijd nog kan meemaken, is een ongelooflijke opportuniteit die ik met beide handen wil grijpen. Ik volg de prestaties van deze club al geruime tijd.”

Vande Velde wil de club zo snel mogelijk naar de top brengen. “Ik wil Lokeren-Temse zo snel mogelijk terug laten aanknopen met zijn geschiedenis. Deze fans verdienen dat, zoveel is zeker. Er zit veel potentieel in deze groep, je ziet dat de jongens goed aan elkaar hangen en dat is niet onbelangrijk. Het zijn natuurlijk de spelers die het moeten doen, maar samen met mijn assistenten wil ik hen helpen de focus te behouden. Er is geen tijd te verliezen.”