Bale gaat vertrekken bij Real Madrid: Fans zullen er spijt van krijgen

Bale gaat vertrekken bij Real Madrid: "Fans zullen er spijt van krijgen"

05-04-2022 20:45
0

Real Madrid zet binnenkort een punt achter het tijdperk-Gareth Bale. Zaakwaarnemer Jonathan Barnett zegt dinsdag in Spaanse media dat hij over een paar weken afscheid neemt.

Bale is de laatste jaren nooit onomstreden geweest bij Real Madrid. Hij maakte voor het recordbedrag van honderd miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid, maar sinds een aantal jaren zit de klad er behoorlijk in. Bale is veel geblesseerd en heeft ergernis gewekt bij de supporters omdat hij golf op de eerste plaats zou zetten.

"Je moet Ancelotti vragen waarom hij niet speelt. Het is niet de beslissing van Gareth Bale. Ik kan Ancelotti niet bekritiseren, maar het is zijn beslissing. Bale hoeft de fans niets te bewijzen. Hij heeft niets verkeerd gedaan. Hij is een rustige jongen die niet met de pers wil praten, maar gewoon wil voetballen. Waarvoor moet hij zich verantwoorden?", zegt Barnett tegen Deportes Cuatro.

"In de komende 20 jaar zullen de fans zien hoe goed Bale was, en ze zullen er spijt van krijgen. Hij verdient een groots afscheid van de club, Florentino (Perez, voorzitter Real Madrid, red.) heeft hem altijd gesteund."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie