Barcelona 'heel dicht bij' contractverlenging: Kan een kwestie van dagen zijn

Barcelona 'heel dicht bij' contractverlenging: "Kan een kwestie van dagen zijn"

05-04-2022 19:00
1

Ronald Araújo gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn contract bij FC Barcelona verlengen. Een akkoord tussen club en speler is 'erg dichtbij'. Binnen enkele dagen kan de verlenging al officieel worden.

Araújo ligt nu nog tot medio 2023 vast in Camp Nou en er waren meerdere clubs die hem in het vizier hadden. Toch kiest de Uruguayaan ervoor om in Barcelona te blijven. Het lijkt erop dat hij tot medio 2026 gaat tekenen. De zaakwaarnemer van Araújo bevestigt in gesprek met Fabrizio Romano dat een nieuwe verbintenis bijna een feit is. "Dat is nu heel dichtbij. We hebben er een heel goed gevoel over."

"Het gaat nu alleen nog maar om de laatste details. Het kan een kwestie van dagen zijn voordat het rond komt", vervolgt de zaakwaarnemer van de centrale verdediger. "Araújo wil bij Barcelona blijven. Daar gaan we voor."

Bij de clubleiding van Barça zou het voor opluchting zorgen als Araújo zijn handtekening heeft gezet. Met spelers meerdere spelers lukte het namelijk niet om een akkoord te bereiken over een contractverlenging.