'Saelemaekers krijgt Oranje-international als nieuwe ploegmaat'

'Saelemaekers krijgt Oranje-international als nieuwe ploegmaat'

5 april - 12:18 Laatste update: 12:29
0

De kans is groot dat Sven Botman naar AC Milan vertrekt. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De transfer van de verdediger van Lille OSC zou 'really close' zijn.

Milan werkt op dit moment aan een akkoord met Lille. De verwachting is dat Botman het Italiaanse voorstel gaat accepteren. De transfer hangt al maanden in de lucht. In de laatste dagen van januari ving Milan nog bot bij Lille, dat nu alsnog overstag lijkt te gaan.

Als alles volgens plan verloopt, wordt Botman de eerste aankoop van Milan voor volgend seizoen. De Nederlander stond ook in de concrete belangstelling van Newcastle United, terwijl ook Juventus en Tottenham Hotspur werden genoemd. Newcastle was in de winter bereid om 50 miljoen euro neer te tellen. Hoeveel Milan nu betaalt, is niet bekend.

In San Siro ligt een vijfjarig contract klaar tegen een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro netto. Ook voor Ajax is het goed nieuws: de Amsterdammers bedongen bij de verkoop van Botman in 2020 - voor acht miljoen euro - een doorverkooppercentage.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie