Een nieuwe kans bij Anderlecht? Zolang ik onder contract sta, is dat een optie

Een nieuwe kans bij Anderlecht? Zolang ik onder contract sta, is dat een optie"

4 April - 19:43
2

Waar Michel Vlap volgend seizoen speelt, kan nog niemand zeggen. De van RSC Anderlecht gehuurde middenvelder doet het goed bij FC Twente en krijgt zo nu en dan complimenten uit ons land. Dat doet Vlap goed.

Vlap verloor bij RSC Anderlecht al snel zijn basisplaats. Dit seizoen was er in Brussel helemaal geen plaats meer voor de Nederlander. "Ik heb af en toe wat appcontact met Kompany. Na een wedstrijd stuurt hij soms dat ik het goed gedaan heb. Dat vind ik mooi, het betekent dat ze je nog steeds volgen. Ik hoorde laatst dat ze bijna iedere wedstrijd zien en ze tevreden zijn. Ik weet het oprecht nog niet", zegt Vlap in de podcast van Omrop Fryslan.

Waar Vlap volgend seizoen speelt? "Ik weet het zelf ook niet. Ik ben in ieder geval blij dat ik hier voetbal. Het is een prachtclub met prachtige supporters. Die zijn een beetje emotioneel wanneer ze over Twente praten, het is echt hun club. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin, maar het is afwachten wat er gaat gebeuren."

Een toekomst bij Anderlecht is ook een optie. "Zolang ik daar onder contract sta, is dat een optie. Ik heb het in mijn eerste jaar best goed gedaan. Als ze mij de kans willen geven of niet, dat zien we wel in de zomer. Ik focus me lekker op Twente."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie