OFFICIEEL: Nantes laat per direct recordaankoop Limbombe gaan

OFFICIEEL: Nantes laat per direct recordaankoop Limbombe gaan

04-04-2022 18:30
9

Het verhaal van Anthony Limbombe bij Nantes is afgelopen. Maandag deelde de Franse club mee dat het contract van onze landgenoot per direct is ontbonden.

In 2018 nam Nantes Limbombe over van Club Brugge. De Franse club betaalde toen maar liefst acht miljoen euro, een recordbedrag voor Nantes. Ondanks de hoge transfersom kwam het huwelijk tussen Limbombe en Nantes nooit van de grond.

In zijn eerste seizoen verzamelde Limbombe nog een dertigtal caps, maar daarna verdween de buitenspeler naar het achterplan. Limbombe werd verhuurd aan Standard, maar daar kwam zijn loopbaan niet terug op de rails.

De voorbije maanden mocht Limbombe niet meer trainen bij de A-ploeg. Hij ging daar niet mee akkoord en startte een zaak bij de Franse Ligue. Uit schrik voor een boete nam Nantes Limbombe een paar dagen geleden terug op in de kern. Nu komt er evenwel een einde aan de samenwerking. Limbombe had nog bij Nantes een contract tot 2023.

Limbombe brak door bij KRC Genk. Hij speelde ook een tijdje in Nederland en heeft één cap voor de Rode Duivels op zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie