Zirkzee: “Als ik bij Anderlecht vertrek, wil ik kwalificatie voor play-off 1”

Zirkzee: “Als ik bij Anderlecht vertrek, wil ik kwalificatie voor play-off 1”

04-04-2022 15:43 Laatste update: 15:44
1

Christian Kouamé en Joshua Zirkzee speelden zondag beiden opnieuw een sterke partij. Ze waren elk goed voor een doelpunt tijdens de 4-0 overwinning van RSC Anderlecht tegen FC Charleroi. Beiden cruciaal voor de overwinning, cruciaal voor een plek in de top vier. 

Na het gelijkspel van KAA Gent springt Anderlecht door de 4-0 overwinning opnieuw in de top vier. Opnieuw waren Kouamé en Zirkzee beslissend voor de drie punten. Anderlecht hoopt dat beide heren ook volgend seizoen in paars-wit zullen spelen. Al is dat geen zekerheid. De aanvallers gingen na hun overwinning in gesprek met La Dernière Heure. Tevreden met de drie punten en vooral gefocust op de volgende wedstrijd. Zirkzee en Kouamé losten niet veel over hun toekomst bij Anderlecht.  

Kouamé
“Ik weet echt niet of ik hier volgend seizoen nog zal zijn, “geeft Kouamé aan. Ik wil me kwalificeren voor de play-offs 1, ik wil de bekerfinale winnen, het goed doen in de play-offs en dan op vakantie gaan. Pas daarna zal ik erover nadenken," besluit Kouamé.  

Zirkzee
Zijn collega in de aanval, Zirkzee, wil ook niets kwijt over zijn toekomst. Op de vraag of er al een beslissing genomen is, antwoordde Zirkzee: “ "Nee, ik weet er niets van." Zirkzee voelt zich wel erg thuis in Anderlecht. “Als ik vertrek, zou het mooi zijn om te vertrekken met een kwalificatie voor de play-offs 1."