Brentford wil Eriksen bijhouden: Christian geniet van het moment

Brentford wil Eriksen bijhouden: "Christian geniet van het moment"

04-04-2022 12:45
0

Brentford-manager Thomas Frank hoopt dat hij ook komend seizoen kan beschikken over Christian Eriksen. De Deense spelmaker is sinds zijn rentree na een hartstilstand razendsnel uitgegroeid tot steunpilaar bij The Bees.

Frank stak na de sensationele 1-4 zege bij Chelsea al de loftrompet over Eriksen, die de tweede treffer van Brentford voor zijn rekening nam. Het contract van de oud-Ajacied loopt komende zomer echter af en hoe zijn toekomst eruitziet is nog onduidelijk.

"In de keuze van elke voetballer om van club te veranderen spelen veel verschillende aspecten een rol", begint de manager van de Londense club, geciteerd door The Daily Mail. "Dat zal hetzelfde zijn voor Christian. Om eerlijk te zijn, ik ken Christian vrij goed en één ding waar hij goed in is, is het genieten van het moment. Dat doet hij nu nog meer. We denken dus niet te veel aan wat er gaat gebeuren in twee, drie maanden tijd."

Frank erkent desondanks dat hij zijn dertigjarige landgenoot dolgraag ziet verlengen. "Ik ben heel blij dat hij nu voor ons spelt. Het is geen geheim dat ik wil dat hij ook volgend seizoen blijft. Ik weet dat Christian geniet van het voetbal en zijn terugkeer. Deze vragen zullen blijven komen tot het einde van het seizoen, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie