Bizar verhaal: Van den Brom heeft assistent, maar daar weet huidige club niets van

Bizar verhaal: Van den Brom heeft assistent, maar daar weet huidige club niets van

02-04-2022 14:40

Denny Landzaat lijkt met John van den Brom mee te gaan naar Al-Taawon in de Saoedische competitie, maar Willem II, waar hij nu voor werkt, zegt van niets te weten. Een persbericht van de club uit Buraidah zorgt voor verbazing in Nederland.

Al-Taawon meldt dat Van den Brom onder meer met Landzaat als assistent gaat werken bij de nummer dertien van de Saudi Premier League. Bij Willem II, de club waar Landzaat nog altijd onder contract staat, weet men van niks. Tegenover het Brabants Dagblad wordt verrast gereageerd op de stellige berichtgeving vanuit Saoedi-Arabië. "Een vertrek is niet aan de orde", zo klinkt het vanuit Tilburg. "Niemand heeft zich bij ons gemeld."

Na zijn ontslag bij Genk werd Van den Brom genoemd bij diverse clubs in de Eredivisie, maar die gingen om uiteenlopende redenen niet met hem in zee. Van den Brom wees naar verluidt zelf ook de kans om bij Willem II aan de slag te gaan af en heeft nu gekozen voor het avontuur in het Midden-Oosten. Eerder was hij ook al aan de slag bij onder andere RSC Anderlecht. De selectie herbergt met Christian Luyindama een ex-speler van Standard.