'PSV wil shoppen bij Manchester United en denkt aan terugkeer Pereira'

'PSV wil shoppen bij Manchester United en denkt aan terugkeer Pereira'

01-04-2022 16:40

PSV heeft in Brazilië geïnformeerd naar Andreas Pereira. De club onderzoekt de mogelijkheden om hem eventueel naar Eindhoven te halen.

Dat melden Globoesporte en ESPN en werd later bevestigd door Eindhovens Dagblad. Pereira (26) wordt door Manchester United verhuurd aan Flamengo, dat met de Engelse club in onderhandeling is over de transfersom. Volgens beide media ligt er in hoofdlijnen een deal voor ongeveer negen miljoen euro voor 75% van de transferrechten van Pereira.

De speler is in Brazilië niet helemaal tevreden, omdat hij niet verzekerd is van een basisplaats. PSV en Olympique Lyon hebben naar de status van Pereira geïnformeerd. Beide clubs hebben naar verluidt laten weten dat de transfersom en het salaris geen struikelblok is. PSV wilde weten wat de status is van de onderhandelingen tussen Flamengo en Manchester United.

Pereira (26), die in het Belgische Duffel werd geboren, speelde zes jaar in de jeugdopleiding van PSV en is dus bekend in Eindhoven. Daarna kwam hij uit voor Manchester United, dat hem verhuurde aan Granada, Valencia, SS Lazio en Flamengo.