'Beerschot wil ervaren Prychynenko (30) terughalen naar Kiel'

'Beerschot wil ervaren Prychynenko (30) terughalen naar Kiel'

01-04-2022 11:30 Laatste update: 11:31
1

Keert Denis Prychynenko terug naar Beerschot? De verdediger mocht vorige zomer nog gratis weg, maar Beerschot wil hem nu graag opnieuw inlijven. 

Gazet Van Antwerpen laat weten dat Prychynenko past in de plannen voor komend seizoen. Hij speelde eerder al vijf seizoenen op het Kiel en is ook ambassadeur van de club. Er zijn al verschillende gesprekken geweest tussen de partijen, maar daar kwam nog geen akkoord uit. Prychynenko ligt sowieso nog onder contract bij Deinze, waar hij aanvoerder is.

De fans van Beerschot zullen het in ieder geval graag horen, want Prychynenko owas een populaire speler bij de aanhang. Meer nog: hij heeft zelfs het stamnummer 13 op zijn lichaam getatoeëerd en koos bij Deinze ook voor 13 als rugnummer.

Hij kreeg ook veel bijval door zijn inmiddels legendarische interview na de gewonnen promotiefinale tegen OH Leuven. “F*ck alle haters! Zij die mij persoonlijk haten. Zij die de club haten. Het is ons gelukt. Dus f*ck de haters!", zei hij toen nog. Kan hij dat kunstje nog eens herhalen?

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Modern Angels Tattoo&Piercing (@modernangels_tattoo)