Sadick tevreden bij KRC Genk: Overtreft mijn verwachtingen

Sadick tevreden bij KRC Genk: "Overtreft mijn verwachtingen"

01-04-2022 11:15
2

De zomermercato was geen voltreffer voor KRC Genk, maar Mujaid Sadick kan zich wél tonen. Hij is de enige zomertransfer van KRC Genk die kan slagen in de Cegeka Arena. 

"Ik kijk heel tevreden achterom", zo vertelt Sadick aan Het Belang Van Limburg. "Ik arriveerde met veel ambitie in Genk. Maar er was de compleet nieuwe omgeving en de grote kloof tussen de Spaanse derde en de Belgische eerste klasse. Ik hield dus rekening met een aanpassingsperiode. Ik had nooit verwacht dat ik in mijn eerste seizoen al zoveel zou spelen bij een grote club als Genk. Dit overtreft mijn verwachtingen."

Grote club of niet, Sadick moet nu wel strijden voor Play-Off 2. "Ach, soms lopen de zaken niet zoals je gehoopt had. Play-Off 2 is al wat er rest, zo simpel is het. Dus moeten we daar vol voor gaan. Ik mag er niet aan denken dat de competitie over een goeie week afloopt. Zo ver gaan we het niet laten komen."

De andere zomertransfers van KRC Genk waren Iké Ugbo, Mike Trésor, Carel Eiting en Simen Jukleröd. Geen van die vier kon (al) doorbreken in Limburg.