Is Milan juiste optie voor Origi, aangezien hij zo lang niet meer speelde?

"Is Milan juiste optie voor Origi, aangezien hij zo lang niet meer speelde?"

30-03-2022 18:00
1

De kans dat Divock Origi ook volgend seizoen nog in het rood van Liverpool gaat spelen lijkt alsmaar kleiner. De kans dat hij in het rood van AC Milan gaat spelen lijkt alsmaar groter. Een vertrek naar Italië in de hoop om meer speelminuten te krijgen. 

Niet iedereen lijkt overtuigd van die keuze… Dat de Rode Duivel op zoek moet naar meer speelkansen, dat wel. Maar de bestemming Milan is volgens Stef Wijnants misschien niet de juiste. "Is Milan de juiste optie als je zo lang niet hebt gespeeld,” vraagt Wijnants zich af in TVL Sportcafé

De subtop
AC Milan staat momenteel eerste in de competitie en zal volgend seizoen ook opnieuw willen meedoen voor de titel. “Zij willen terug naar de top,” vertlet Wijnants. “Is het dan niet beter dat hij voor pakweg Fiorentina, in de subtop, zou gaan spelen? We kunnen niet oordelen wat hij een seizoen lang kan presteren, want hij speelde amper bij Liverpool.”

Kansen bij Milan
Toch lijken er wel kansen te liggen bij Ac Milan. De voorhoede is niet meer van de jongste: Zlatan Ibrahimovic is er ondertussen al 40 en ook Giroud is met zijn 35 niet meer van de jongste. De club is wel tevreden over hun diensten, maar lijkt nu toch op zoek te gaan naar een jongere spits. Dit seizoen raapte Origi slechts 533 minuten bij elkaar. Hij scoorde wel vijf goals en gaf daarbovenop nog eens drie assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie